olijfje vakantiehuis Provence olijfje

HOMEPAGEMEER DETAILSFOTO'SCONTACT/BOEKEN

La Marcassinoise Vakantiehuisje in het dorpje Salernes in de Provence - Côte d'Azur (Frankrijk)

Het terrein:

Een heerlijke vrijstaande woning op 7000m2 eigen grond in het dorpje Salernes in het departement Var in de schitterende regio Provence - Côte d'Azur, volledig vrij en omzoomd door cypressen. Een groot terrein met  privé-zwembad en groot beschut terras.  Naast het huis ligt een grote speelweide en iets verderop op het terrein is een half-court, een sportveld  (9 x 20 m2) waar je kunt voetballen, tennissen, volleyballen of  badminton spelen. Alle  voor die sporten vereiste netten zijn er aanwezig. Er is zelfs een basket. Verder staan er aan aantal fruit- en olijfbomen op het veld. Aan het begin van het terrein bevindt zich de  garage en een abri voor je auto. Voor de garage kun je jeu de boules spelen of de pingpongtafel neerzetten. Vanaf het terras heb je uitzicht op het zwembad en de beboste helling en het speelveld.

Rond het vakantiehuis:

Tussen het zwembad en het huis is een groot terras waar een prachtige wilg de zeker ’s zomers zo prettige schaduw brengt en aan de andere kant is er een  overdekte plaats  die als een soort buiteneetkamer dienst doet.  Je kan er lekker beschut zitten. Op het terras kun je ook genieten van de lange Provençaalse avonden, met kaarsen of de buitenverlichting aan en een mooi flesje wijn erbij, kijken naar de talloze sterren die er elke avond zijn.

Het vakantiehuis zelf:

Het huis heeft 3 slaapkamers, twee  met een 2-persoonsbed en een  met een stapelbed en een enkel bed. Verder twee aparte toiletten, twee badkamers, waarvan een met ligbad.   Beide badkamers zijn betegeld met producten van de lokale producenten van keramiek.  Er is een grote keuken, voorzien van allerhande handige keuken-apparatuur, een vaatwasser, een koel-vriescombinatie, magnetron, oven en een afwasmachine. Er is ook nog een bijkeuken. De woonkamer  van ongeveer 30 m2 heeft een grote open haard en geeft ook weer toegang tot het terras.

Omgeving en Activiteiten rondom Salernes en in de Provence - Côte d'Azur

Rondom Salernes zijn er veel mogelijkheden voor wandelen; mooie fietstochten in glooiend landschap, zonder hoge bergen; 20 golfresorts binnen een straal van 40 km; veel verschillende provencaalse markten in de directe omgeving; op 15 minuten het Lac du Verdon, voor surfen en zeilen; verder de Gorges du Verdon en op ongeveer 45 autominuten de Middellandse Zee. Prima restaurants, ook voor kinderen. Dichtbij het dorpje Salernes zijn er veel mogelijkheden voor paardenliefhebbers.

Sinds juni 2008 is er een halfcourt op het terrein (9 x 20 m2) hier kan men tennissen, basketballen, voetballen etc.

Salernes Provences Côte d'Azur Activiteiten

Heeft u ook interesse in ons vakantiehuisje
in Piëmonte - Italië?

Klik hier voor meer info